Botime

lajm delikuenca

Konferenca me temën “Intervenimi në komunitet si mjet për krijimin e një ambienti të sigurt për të rinjtë”.

Instituti Cilësor për Hulumtime Analiza dhe Trajnime – “iCHAT’ – Kosovë, me...

intervista rtk

Intervenimi në komunitet si mjet për krijimin e një ambienti të sigurt për të rinjtë

Sot më datë 21.10.2016 duke filluar nga ora 17: 20 në RTK në programin IMAZH ishte i...

finali 4 ojq

Sulmi ndaj Kuvendit shkatërrim i themeleve të shtetit

         Sulmi ndaj Kuvendit shkatërrim i themeleve të shtetit  Reflektim nga :...

MEU Kosova